Психолог Львів онлайн

03.08.2024
Психолог Львів онлайн

Психічне здоров’я впливає на наші емоції, мислення, поведінку та здатність справлятися зі стресом.

Ігнорування психологічних проблем може призвести до серйозних наслідків, таких як депресія, тривожні розлади, зниження продуктивності та проблеми у відносинах.

Якщо ви відчуваєте, що потребуєте підтримки й допомоги спеціаліста або просто прагнете краще розуміти внутрішні бажання та екологічно ділитись емоціями — звернення до фахівця стане найкращим рішенням.

Робота з психологом має ряд переваг, які позитивно вплинуть на ваше подальше життя та загальний стан:

  • Психолог надасть кваліфіковану допомогу у розв'язанні психологічних проблем.
  • Він зможе розробити індивідуальні стратегії подолання стресу та конфліктів.
  • Психотерапія сприяє підвищенню якості життя та самооцінки.
  • Ви отримаєте змогу керувати своїми емоціями та реакціями на різні ситуації.

Це далеко не всі плюси, які ви зможете відкрити для себе під час терапії, але навіть ця частинка дозволяє зрозуміти — звернення до кваліфікованого психолога обов’язково принесе бажаний результат.

У чому відмінність офлайн- та онлайн-терапії

Ви можете обирати серед двох форматів терапії — онлайн та офлайн. Обидва варіанти є дієвими та ефективними, але відрізняються деякими аспектами.

Онлайн-терапія – це надання психологічної допомоги через Інтернет за допомогою відеозв’язку, чатів або електронної пошти. Це зручний спосіб отримати консультацію, не виходячи з дому.

Офлайн-терапія передбачає особисті зустрічі з психологом в його кабінеті. Цей формат дає змогу пацієнту та спеціалісту зустрічатися віч-на-віч, що може бути важливим для людей, котрі віддають перевагу особистому контакту.

І офлайн, і онлайн-терапія використовують ті ж самі психологічні методи:

  • Когнітивно-поведінкова терапія: комплексна терапія, а також активна та партнерська взаємодія з пацієнтом.
  • Психоаналіз: спосіб більш детального вивчення людської психіки, внутрішніх процесів та реакцій.
  • Гештальт-терапія: метод, що дозволяє підвищити усвідомленість та саморегуляцію емоцій, переживань, а також внутрішніх конфліктів.

Основна різниця полягає у способі комунікації: в офлайн-консультації – це особисті зустрічі, в онлайн-консультації – дистанційне спілкування зазвичай через відеозв’язок.

Більшу популярність та попит має все ж онлайн-терапія. Вона виокремлюється низкою переваг, завдяки яким і стала для багатьох фаворитом.

  • Цей формат дозволяє отримати допомогу незалежно від місця проживання, що особливо важливо для мешканців великих міст, таких як Львів, та тих, хто проживає поза містом.
  • Онлайн-консультації можна проводити в зручний для пацієнта час та в комфортному місці, що знижує стрес від поїздок та очікувань.
  • Онлайн-терапія часто є дешевшою через відсутність витрат з боку психолога на оренду кабінету.
  • Онлайн-комунікація створює більш комфортну атмосферу для пацієнта та дозволяє йому бути максимально щирим й відвертим.

Перед вибором обов’язково оцініть та врахуйте свої потреби, уподобання й обставини. Так ви зможете підібрати комфортний та оптимальний варіант терапії для себе.

Заощадь свої кошти та час, обирай онлайн консультації з психологами сервісу HoldYou

Жінка в окулярах психолог онлайн HoldYou, посміхається , тримаючи в руках планшет для онлайн консультацій з клієнтами

Чому обирають онлайн психологів HoldYou?

Онлайн-платформа HoldYou — проєкт, створений для людей, які піклуються про своє ментальне здоров’я.

ХолдЮ з особливою ретельністю відбирає спеціалістів у свою команду: усі фахівці обов’язково мають відповідну освіту та досвід, що гарантує високий рівень професіоналізму.

До того ж ви отримуєте абсолютну конфіденційність та захист особистих даних.

Аби бути впевненими у кваліфікованості терапевтів, ви можете переглянути реальні відгуки, котрі є у вільному доступі на сайті. Ті, хто вже користувались послугами HoldYou відзначають, що досягли поліпшення емоційного стану, зниження рівня стресу та покращення якості життя.

Як записатися на онлайн консультацію через HoldYou?

Для цього потрібно усього декілька простих кроків:

  • Зареєструйтесь в особистому кабінеті.
  • Заповніть коротку анкету для вибору фахівця або підберіть його самостійно.
  • Обиріть необхідний вам тариф, дату та час консультації.

HoldYou робить першокласну терапію доступною для кожного. Пам’ятайте — ніколи не пізно почати шлях відновлення і ви маєте можливість зробити свій старт вже сьогодні.