Header logo

Авторизація

eye

Забули пароль?

Зв'язатися

Ми передзвонимо Вам в найближчий час!

Забули пароль?

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього


Створіть новий пароль

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього

eye
eye

Реєстрація

eye

Підтвердження номера

Вам було відправлено sms з кодом підтвердження

Не отримали код?
Надіслати повторно

Виберіть тип, дату та час консультації

Ольга Басіста
Ольга Басіста

Психолог

<p>Диломований психолог, психотерапевт, сексолог. Знаю, що консультування може стати безпечною та дієвою опорою у вирішенні інтимних питань, проблемах у стосунках, самоцінності, переживаннях, роботі з емоціями, гнівом, страхом та образою, пошуком мотивації.</p> <p>Допоможу розібратися, вирішити, а за готовності, змінити якість життя, його наповнення. У роботі використовую гештальт-терапію, позитивну психотерапію.</p>

Аліна Сазонова
Аліна Сазонова

Психолог

<p>Магістр психології. Працюю з проживанням втрат, проблемами в професійній реалізації, невпевненістю в собі, труднощами у відносинах та психосоматикою.</p> <p>У своїй роботі переважно використовую метод гештальт-терапії. Він спрямований на подолання ядра проблеми, а не просто боротьби з її наслідками. Також, використовую арт-терапію.&nbsp;</p>

Лілія Малашко
Лілія Малашко

Психолог

<p>Я магістр психології. Досвід роботи 15 років.<br />Працюю індивідуально, з парами, а також з дитячо-батьківськими стосунками. Допоможу впоратися із заниженою самооцінкою, взаємовідносинами як у парі, так і з дітьми, питаннями сексуального характеру, стресом, тривогою тощо.</p> <p>У своїй роботі спираюся на психоаналіз, КПТ, емоційно-фокусовану та емоційно-образну терапію.</p>

Ольга Прибильська
Ольга Прибильська

Психолог

<p>Психолог, магістр психології. Практичний напрямок &ndash; символдрама.</p> <p>Я за м'яке та "екологічне" опрацювання внутрішніх конфліктів, на консультаціях актуалізую внутрішні ресурси та використовую творчий підхід. Працюю з широким колом проблем: труднощі у відносинах пари, сім'ї, пошуках себе, самооцінкою, втратою, страхами та фобіями.</p>

Марія Собко
Марія Собко

Психолог

<p>Магістр психології, працюю з дорослими та підлітками у методі сімейна системна психотерапія.</p> <p>У сучасному нестабільному світі допомагаю знайти опору в собі, справлятися зі стресом, почуттям тривоги, знаходити work-life balance.<br />У своїй роботі прагну бачити картину якомога ширше і глибше при цьому дуже дбайливо ставлюся до клієнта, його безпека для мене на першому місці.</p>

Юлія Якуніна
Юлія Якуніна

Психолог

<p>Вища медична освіта. Досвід роботи 10 років. Працюю з дорослими та підлітками; з парами у ситуації конфлікту (у тому числі через гроші), зради, розлучення.</p> <p>Допомагаю впоратися зі страхом смерті, знайти смисли, здобути опору; з гнівом, образою, почуттям провини, неповноцінності, самотності; опрацювати образи на батьків; розібратися із психологічними причинами симптому захворювання. ЛГБТ-френдлі.</p>

Гліб Федоров
Гліб Федоров

Психолог

<p>Дипломований психолог-консультант. Спеціалізуюся по роботі з особистісними конфліктами, негативними переконаннями, а також депресивними та тривожними розладами легкого та помірного ступеня.</p> <p>Допомагаю у запитах, які пов'язані з пошуком гармонії в собі, розумінням своїх потреб, можливостей та ресурсів. У роботі з клієнтами використовую елементи з гештальт-терапії, схема-терапії та КПТ.</p>

Ольга Коржунова
Ольга Коржунова

Психолог

<p>Магістр клінічної та реабілітаційної психології, дипломований аналітичний психолог, активно використовую техніки когнітивно - поведінкової терапії.</p> <p>Допоможу впоратися з тривожними станами, панічними атаками, образами, психологічними травмами та іншими негативними станами, які заважають вам рухатися вперед.</p>

Ірина Пікущенко
Ірина Пікущенко

Психолог

<p>Дипломований сімейний терапевт, гештальт &ndash; психолог, розстановник, викладач, автор та тренер дитячо-батьківських курсів.</p> <p>Працюю в методах: сімейна терапія, гештальт-підхід, розстановки. Досвід 15 років. Допоможу у вирішенні ваших запитів, що стосуються: сім'ї та взаємин у ній, внутрішньоособистісних конфліктів та проблем, вибору професії, відносин чоловіка та жінки.</p>

Маргарита Зайченко
Маргарита Зайченко

Психолог

<p>Магістр психології. Досвід роботи - 13 років.</p> <p>Разом опрацюємо ваші цілі, страхи, відчуття тривожності, різного роду конфлікти, трансформуємо ваші цілі в завдання, поліпшимо якість життя та зробимо його яскравішим.</p> <p>Напрямок - позитивна психотерапія з використанням: казкотерапії, метафор, дослідження і аналіз сновидінь.&nbsp;</p>

Роксоляна Мусіюк
Роксоляна Мусіюк

Психолог

<p>Дипломований психолог. Використовую в роботі КПТ-підхід та гештальт.</p> <p>Працюю з різними запитами: тривожні, депресивні, панічні стани, невпевненість у собі, страх взаємодії зі світом, труднощі у відносинах із близькими, травматичний досвід.<br />Я ладна пройти цей шлях разом.</p>

Юлія Реутенко
Юлія Реутенко

Психолог

<p>Дипломований, сертифікований консультант магістерської програми &ldquo;Системно-сімейна психологія. Психологічне консультування&rdquo;. Використовую у роботі регресивну терапію, системно-сімейну психотерапію з використанням трансгенераційного та системного підходів.</p> <p>Разом з вами дбайливо зустрінемося з вашою травмованою, внутрішньою дитиною, вийдемо з руйнівних стосунків або спільною роботою &ndash; збережемо існуючі.</p>

Юлія Донцова
Юлія Донцова

Психолог

<p>Дипломований психолог. Працюю з будь-яким запитом, який починається зі слів &laquo;Мене не влаштовує...&raquo;. Допоможу вам налагодити гармонійні та здорові відносини з собою, партнером, дітьми або колективом.</p> <p>Працюю із запитами пов'язаними з самооцінкою, впевненістю в собі, покращенням дитячо-батьківських відносин, налагодження комунікації в парі, проживанням етапів змін (втрата роботи, розрив стосунків).</p>

Яна Валіахметова
Яна Валіахметова

Психолог

<p>Психолог-консультант, магістр практичної психології.</p> <p>Вивчаю когнітивно-поведінкову психотерапію, яка якісно змінює моє життя та життя моїх клієнтів.</p> <p>Допоможу впоратися з проблемами в сім'ї, з партнером, дітьми, а також з тривожністю, стресом, депресією тощо.</p>

Олексій Косолапов
Олексій Косолапов

Психолог

<p>Практичний психолог, кандидат психологічних наук, член Національної психологічної асоціації України. Працюю у сфері психологічних послуг понад 10 років.</p> <p>У роботі використовую клієнт-центровану психотерапію. Допоможу впоратися зі страхами, сумнівами, тривогою, дратівливістю, втомою, проблемами самооцінки, спілкування, сексуального характеру.</p>

Юлія Петруняк
Юлія Петруняк

Психолог

<p>Сертифікований КПТ та НЛП-консультант.</p> <p>Працюю з установками, допомагаю змінити деструктивні шаблони поведінки, знайти смисли, підвищити якість життя, вийти на новий рівень.</p> <p>Шлях до себе починається з першого кроку!</p>

Валентина Шост
Валентина Шост

Психолог

<p>Сертифікований психолог. Готова разом з Вами досліджувати Ваш внутрішній світ для пошуку причин та вирішення Ваших проблем. Як фахівець з питань аерофобії запрошую Вас до спільних польотів уві сні та наяву.</p> <p>Допоможу з вирішенням проблем у відносинах із собою та оточуючими. В своїй роботі використовую такі методи як психоаналіз, символдрама і позитивна психотерапія.</p>

Марія Янчук
Марія Янчук

Психолог

<p>Дипломований психолог. Працюю із запитами самотності, тривожності, невпевненості, страху, ЛГБТ-френдлі. Я супроводжуватиму вас на шляху до самопізнання та у процесі трансформації вашого шляху.</p> <p>У консультуванні дорослих використовую транзактний аналіз, метод психологічного аналізу мови та текстів на основі Тесту Тематичної Аперцепції. У консультуванні дітей використовую нейропсихологічну техніку, арт-терапію.</p>

Ольга Бєлєва
Ольга Бєлєва

Психолог

<p>Дипломований психолог. Маю позитивний досвід індивідуальної роботи та роботи з сім'ями.</p> <p>В результаті нашої співпраці Ви: познайомитесь з собою, своїми емоціями та потребами; станете більш стресостійкими; відчуєте задоволеність собою; станете більш успішними в побудові близьких відносин з оточенням.</p>

Ірина Філенко
Ірина Філенко

Психолог

<p>Дипломований психолог. Використовую арт-терапію та методи, що орієнтовані на рішення.</p> <p>Допоможу стати вам стати кращою версією себе, знайти способи виходу з конфліктної ситуації в сім'ї, подолати дитячі кризи і бути в ресурсі, порозумітися з дитиною, допоможу сформувати відповідальну поведінку за своє життя і здоров'я у підлітка.</p>

Каріна Дударєва
Каріна Дударєва

Психолог

<p>Сертифікований арт терапевт, тілесний терапевт. Працюю з дітьми, підлітками та дорослими.</p> <p>Працюю зі спектром "дитячих" проблем: корекція поведінки, страхи, невпевненість, труднощі у спілкуванні, неврози, мотивація до навчання. З дорослими працюю з: низькою самооцінкою, кордонами, емоціями, проживанням криз, негативними переконаннями, травмами розвитку, у т. числі нарцисичною, з проблемами у відносинах.</p>

Вікторія Антонова
Вікторія Антонова

Психолог

<p>Дипломований психолог/психотерапевт, більше 15 років допомагаю дорослим та дітям долати психологічні проблеми та життєві кризи, відновлюватися після стресів та психотравм.</p> <p>У своїй роботі використовую багатий арсенал психотерапевтичних інструментів та інтегративний підхід. Допоможу помітити, що заважає якості Вашого життя зараз, і ми разом знайдемо вихід!&nbsp;</p>

Олена Дулова
Олена Дулова

Психолог

<p>Дипломований психолог. Працюю як з індивідуальними запитами, так і з сімейними, в підходах: КПТ, гештальт, арт-терапія.</p> <p>Знаю, як важко іноді наважитися зробити перший крок. Буду поруч під час Вашого дослідження труднощів, допоможу знайти ресурс пережити складні ситуації та через особистісні зміни прийти до покращення якості життя.</p>

Олексій Видиш
Олексій Видиш

Психолог

<p>Дипломований спеціаліст. Консультую в сімейних та партнерських питаннях у клієнто-центрованому, КПТ та інших підходах.</p> <p>Допомагаю розібратися у питаннях особистісного зростання та самореалізації. Супервізорський підхід до питань, пов'язаних із професійною діяльністю, надаю допомогу у веденні переговорів та вирішенні конфліктів.</p>

Катерина Астахова
Катерина Астахова

Психолог

<p>Практикуючий психолог, кандидат екон. наук, доцент кафедри практичної психології.</p> <p>У роботі з клієнтом розбираємо поведінкові сценарії, виявляємо внутрішньоособистісні конфлікти, аналізуємо травмуючі ситуації та будуємо новий підхід у розумінні себе, своїх дій, потреб та відносин зі світом. Використовую психодраматичний підхід і арт-терапію.</p>

Ілона Яковлева
Ілона Яковлева

Психолог

<p>Сертифікований психолог, гештальт-терапевт, сексолог.</p> <p>Допоможу впоратися з депресією, складнощами у відносинах з партнером, батьками, дітьми, самооцінкою, проблеми з дітонародженням та створенням сім'ї, допоможу при розлученні та втраті.</p> <p>У роботі використовую підходи: гештальт-терапія, системна сімейна терапія, арт-терапія. Проходжу особисту терапію та супервізію.</p>

Будь ласка, виберіть дату



Забули пароль?

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього

Підтвердження номера

Вам було відправлено sms з кодом підтвердження

Не отримали код?
Надіслати повторно
×

Что привело вас на консультацию?

Хочу наладить...

Хочу поработать над...

Хочу пережить...

Укажите подходящее время и дату

Когда?
×
Во сколько?

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності розроблена на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради (ЄС) №2016/679 від 27.04.2016 (далі – Політика) та є невід’ємною частиною Договору про надання послуг з використанням сервісу HoldYou (далі – Договір). 

Метою Політики є інформування фізичних осіб, що мають намір стати Користувачами Сервісу чи є його Користувачами, про те, збір якої саме інформації здійснюється для надання Послуг, передбачених Договором, та яким чином вона використовується. 

Якщо Ви маєте намір здійснювати користування Сервісом або вже користуєтеся ним, будь ласка, уважно ознайомтеся із даною Політикою. У разі, якщо Ви в будь-якій мірі не згодні з умовами, викладеними у цьому документі, просимо Вас утриматися від використання Сервісу. 

Факт використання Вами Сервісу є підтвердженням того, що Ви ознайомились та приймаєте умови даної Політики в повному обсязі, а також того, що Ви надали згоду на збір та обробку Ваших Персональних даних.

Умови Політики можуть бути змінені у будь-який час без персонального повідомлення кожного Користувача шляхом публікування нової редакції Політики у Сервісі із зазначенням часу набрання нею чинності. Продовження Вами використання Сервісу після набрання чинності Політикою в новій редакції свідчить про прийняття Вами нових умов в повному обсязі.

Загальні положення

Визначення термінів, що використовуються у цій Політиці, відповідає визначенням, що наведені у Договорі про надання послуг з використанням сервісу HoldYou. 

Даною Політикою визначаються: 

  - види інформації, яка збирається за допомогою Сервісу для надання Послуг за Договором;

  - цілі обробки Персональних даних, отриманих від Користувачів;

  - категорії одержувачів Персональних даних;

  - період зберігання Персональних даних;

  - права Користувачів як власників Персональних даних;

  - умови забезпечення захисту Персональних даних. 

Особою, що є відповідальною за збір та обробку Персональних даних, отриманих від Вас в результаті використання Вами Сервісу, є ФОП Бітюкова Ірина Миколаївна (номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  2 071 000 0000 030225  від 21.01.2020 р.) (далі – Адміністратор).

Просимо звернути увагу на те, що ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою посилань, розміщених на Сайті та у Мобільному застосунку та на осіб, що надають Користувачу суміжні послуги, пов’язані із Договором, зокрема послуги щодо здійснення переказів коштів з метою оплати Послуг за Договором. При переході за посиланнями, розміщеними у Сервісі, рекомендуємо ознайомлюватись з політикою щодо захисту конфіденційності та персональних даних кожного відповідного сайту.

Види інформації, яка збирається за допомогою Сервісу для надання Послуг за Договором.

Звертаємо увагу на те, що надання Послуг, передбачених Договором, не вимагає від Вас повідомлення даних чи їх сукупності, що дозволяють здійснити Вашу однозначну ідентифікацію як конкретної особи, тобто користування Сервісом може бути анонімним. 

Здійснення Вашої однозначної ідентифікації як конкретної особи є можливим у разі, якщо при використанні Сервісу Вами буде надана інформація (окремо чи в сукупності) щодо Вашого справжнього імені, ідентифікаційного номеру, даних про місцеперебування або повідомлений один чи декілька факторів, що є визначальними для Вашої фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної чи соціальної сутності. 

З метою надання Послуг засобами Сервісу запитується мінімальний обсяг інформації, необхідної виключно для ідентифікації Вас як особи, що є Користувачем Сервісу.

Інформацією, що запитується та збирається Адміністратором є:

Реєстраційна інформація - інформація, що надається Вами з метою приєднання до Договору та отримання Послуг, передбачених Договором.

До такої інформації відноситься:

  - контактний номер телефону, за яким з Вами може бути встановлено зв’язок з метою надання Послуг;

  - нікнейм, що є ім'ям, яке Ви бажаєте використовувати в Сервісі, у випадку здійснення Вами реєстрації;

  - кодове слово, за допомогою якого Вами здійснюватиметься підтвердження статусу Користувача Сервісу.   

Інші Ваші дані, що можуть бути віднесені до Персональних даних (наприклад, Ваші прізвище, ім’я, по батькові, дата та рік народження тощо), Адміністратор збирає тільки в тому випадку, якщо такі дані добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання Сервісів (наприклад, при здійсненні реєстрації Користувача у Сервісі, заповненні заявки на отримання Консультації, розміщеної на Сайті, в процесі отримання Послуг). Факт надання Вами таких даних є Вашою згодою як суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки. 

Адміністратор не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних», статті 9 регламенту Європейського парламенту і ради (ЄС) №2016/679 від 27.04.2016). 

Зазначена у попередньому абзаці інформація може оброблятися Адміністратором виключно у разі добровільного надання Вами такої інформації при наданні Послуг та у випадку надання Вами однозначної окремої згоди на її обробку для однієї чи декількох визначених цілей обробки такої інформації.

Інформація щодо використання Вами Сервісу.

Адміністратор збирає дані про статистику відвідування Сервісу. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті/у Мобільному застосунку. Така інформація може мати ознаки Персональних даних, якщо вона дозволяє ідентифікувати Вас як конкретну особу.

Інформація, що отримується Адміністратором в результаті запису Ваших телефонних розмов з Оператором та/або Психологом, що здійснюється при наданні Вам Послуг, передбачених Договором.

Отримана таким чином інформація, в тому числі Персональні дані, можуть використовуватись виключно з метою забезпечення оцінки якості обслуговування, статистики та вдосконалення якості Послуг, а також для вирішення дисциплінарних та інших питань, що стосуються працівників Адміністратора та третіх осіб, що залучаються для надання Послуг.

Цілі обробки Персональних даних

Цілями обробки отриманих від Вас Персональних даних є:

  - адміністрування Сервісу; 

  - персоналізація Сайту та Мобільного додатку Користувача, що дозволяють отримувати Послуги у Сервісі;

  - направлення рахунків, нагадувань, повідомлень та сповіщень щодо Послуг, що є предметом Договору;

  - розгляд запитів і скарг, зроблених Вами щодо роботи Сервісу;

  - відправка повідомлень по електронній пошті, за здійсненими Вами запитами;

  - оцінка якості надання Послуг;

  - оцінка використання різних функцій Сервісу;

  - підвищення функціональності Сервісу та якості надання Послуг;

  - визначення аудиторії Сервісу та статистики використання Послуг, що надаються з використанням Сервісу;

  - забезпечення безпеки Сервісу і запобігання шахрайству; 

  - статистичні та наукові цілі.

Крім того, надані Вами дані можуть використовуватися Адміністратором в маркетингових цілях відповідно до чинного законодавства України. При використанні даних Користувача для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові послуги та пропозиції, які можуть бути цікаві Користувачам), включається посилання, перейшовши за яким Користувач може відмовитися від отримання таких повідомлень в майбутньому.

Категорії одержувачів Персональних даних

Отримана від Вас інформація призначена виключно для працівників Адміністратора та осіб, що будуть залучатися Адміністратором з метою надання Послуг, передбачених Договором. Розкриття інформації третім особам буде здійснюватись виключно в обсязі та з метою, передбачених цією Політикою. 

Ваші Персональні дані можуть бути передані Адміністратором іншим особам в наступних випадках:

  - необхідності захисту прав та законних інтересів Адміністратора та/або інших осіб, що залучаються для надання Послуг, передбачених Договором;

  - для захисту від шахрайських дій, зловживань чи неправомірного використання Сервісу;

  - у випадках, передбачених законом, в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини;

  - за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані та інформацію;

  - надання Вами однозначної згоди на передачу Ваших Персональних даних третій особі.

Крім цього, отримана від Вас інформація може оброблятися Адміністратором в статистичних та наукових цілях. У такому випадку інформація може передаватися третім особам виключно у знеособленому вигляді, тобто після вилучення відомостей, які дають змогу прямо чи опосередковано ідентифікувати Вас як особу. Передача такої інформації третім особам здійснюватиметься без повідомлення Вас про факт такої передачі.

Період зберігання персональних даних

Персональні дані підлягають зберіганню протягом всього строку дії Договору. У разі розірвання Договору отримані від Вас Персональні дані будуть збережені протягом року з дати розірвання Договору.

Права Користувачів як власників Персональних даних

При наданні Вами Персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:

  - право на запит від Адміністратора доступу до Ваших Персональних даних;

  - право на виправлення будь-яких невірних Персональних даних про Вас;

  - право вимагати від Адміністратора видалення Ваших Персональних даних;

  - право на обмеження обробки та право на заперечення проти опрацювання Ваших Персональних даних, а також право на мобільність даних;

  - право на відкликання в будь-який момент Вашої згоди на опрацювання Персональних даних;

  - право на подання скарги щодо обробки Ваших Персональних даних.

Для реалізації  вказаних прав, Вам необхідно звернутись з письмовою заявою, направленою на електронну адресу: [email protected]

Якщо у Вас є скарга щодо обробки Ваших Персональних даних, Ви можете звернутися з нею до Адміністратора, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

Умови забезпечення захисту Персональних даних

Для захисту Ваших Персональних даних вживаються всі необхідні заходи від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

Ви несете відповідальність за те, щоб пароль, який використовується для доступу до Сервісу, був недоступним третіх осіб. Ми не будемо запитувати у Вас пароль (крім випадків, коли Ви входите до Особистого кабінету на Сайті та у Мобільному застосунку).

Контактна інформація

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання щодо даної Політики, Ви можете звернутись із відповідним запитом за наступною електронною адресою: [email protected]