Авторизація

eye

Забули пароль?

Зв'язатися

Ми передзвонимо Вам в найближчий час!

Забули пароль?

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього


Створіть новий пароль

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього

eye
eye

Реєстрація

eye

Підтвердження номера

Вам було відправлено sms з кодом підтвердження

Не отримали код?
Надіслати повторно

Виберіть тип, дату та час консультації

Маргарита Зайченко
Маргарита Зайченко

Психолог

Магістр психології. Допомагаю людям вирішувати різні питання та ситуації, трансформувати мету, вироблену з клієнтом, в систему конкретних завдань, поліпшити якість життя, зробити його яскравішим. Також на сеансах ми разом опрацюємо ваші страхи, відчуття тривожності, різного роду конфлікти. Ключовий напрям – позитивна психотерапія з використанням проективних методик: казкотерапії, метафори, дослідження та аналізу сновидінь.

Юлія Петруняк
Юлія Петруняк

Психолог

Психолог, сертифікований НЛП-консультант, використовує в роботі техніки когнітивно-Поведінкової моделі Досвід роботи в сфері консультування клієнтів - 13 років. Автор статей, учасник міжнародних програм з обміну досвідом з іноземними колегами. Шлях до себе починається з першого кроку.

Юлія Літовчак
Юлія Літовчак

Психолог

Психолог – консультант, використовує методи арт-терапії в консультуванні. В професійній діяльності – через підтримку, відбувається позитивна динаміка клієнтів в особистісному зростанні, в набутті впевненості в собі, розумінні своїх внутрішніх ресурсів та їх розподілу по сферах життя. Коли Ти відкриваєшся Всесвіту, він відповідає Тобі взаємністю. Живи. Твори. Лови момент!

Ольга Журавель
Ольга Журавель

Психолог

Психолог-консультант. Використовую методи позитивної, когнітивно-поведінкової та транссистемної психотерапії. Багатий професійний і життєвий досвід дозволяє ефективно працювати з будь-якими запитами. Допоможу впоратися з конфліктами та їх профілактикою в стосунках, невпевненістю в собі, низькою самооцінкою, соціальними страхами, панічними атаками, фобіями, тривогою та іншими проблемами.

Юлія Донцова
Юлія Донцова

Психолог

Ключовий напрям – аналітична психологія. Працюю з будь-яким запитом, який починається зі слів «Мене не влаштовує...». Допоможу вам налагодити гармонійні та здорові відносини з собою, партнером, дітьми або колективом. Змінюючи внутрішній стан – ви покращуєте свою реальність

Марія Шевченко
Марія Шевченко

Психолог

Психолог-консультант. У своїй роботі використовую методи когнітивно-поведінкової, позитивної та системної сімейної психотерапії. Керуюся такими важливими професійними принципами, як етика, гуманність і повага. Допоможу подолати тривогу, соціальні страхи, фобії та міжособистісні конфлікти. Ви набудете впевненості в собі, зможете підвищити самооцінку, впораєтеся з нерішучістю.

Яна Валіахметова
Яна Валіахметова

Психолог

Психолог-консультант, магістр практичної психології. Вивчаю когнітивно-поведінкову психотерапію, яка якісно змінює моє життя та життя моїх клієнтів. Також використовую техніку орієнтованої на результат короткострокової терапії (ОРКТ). Допоможу впоратися з проблемами в сім'ї, з партнером, дітьми, а також з тривожністю, стресом, депресією тощо. Ви зможете розібратися зі своїми емоціями та почуттями, навчитеся вибудовувати особисті кордони.

Лілія Малашко
Лілія Малашко

Психолог

Магістр психології та педагогіки. Працюю в таких напрямках: сімейні консультації, питання сексуальності та дитячо-батьківські відносини. Використовую метод психоаналізу, когнітивно-поведінкову, емоційно-образну та емоційно-фокусовану терапії. Допоможу впоратися із заниженою самооцінкою, взаємовідносинами як у парі, так і з дітьми, питаннями сексуального характеру, стресом, тривогою тощо. Спеціалізуюся на консультуванні прийомних і кризових сімей.

Валентина Шост
Валентина Шост

Психолог

Психолог-консультант. Допоможу вам знайти шлях до пізнання себе, своїх цінностей і переконань. Вивчала аеро- та інші види фобій, можу бути корисна, якщо у вас є такий запит. У роботі використовую психоаналіз, символдраму, позитивну психотерапію.

Ольга Басіста
Ольга Басіста

Психолог

Психолог-консультант, сексолог, спеціаліст в роботі з емоційною залежністю, магістр. Використовую напрямки гештальт-терапії та позитивної крос-культурної психотерапії.

Надія Назарчук
Надія Назарчук

Психолог

Практикуючий психолог, гештальт-терапевт, ЛГБТ-френдлі терапевт. Допоможу пережити кризовий період, впоратися з питаннями сепарації, самореалізації, пошуку ідентичності. Запрошую як у тривалу терапію, так і на короткострокове консультування.

Тетяна Морозова
Тетяна Морозова

Психолог

Коуч, практикуючий психолог, член Українського психоаналітичного союзу. Беру участь у конференціях, теоретико-практичних семінарах та супервізіях. Отримала сертифікацію по Психологічному консультуванню в психодинамічному напрямку. А також за програмою «Психофізіологічні основи індивідуального консультування». У роботі використовую метод психоаналізу. Допоможу впоратися зі стресом, емоційними залежностями, депресією, апатією тощо.

Катерина Глинчак
Катерина Глинчак

Психолог

Магістр психології та дефектології. 5 років практичного досвіду консультування. У роботі використовую гештальт і клієнто-центрований підходи. Допоможу впоратися з проявами агресії, замкнутістю, хвилюванням та іншими проблемами. Є досвід написання терапевтичних казок для дітей.

Гогунська Євгенія
Гогунська Євгенія

Психолог

Практикуючий психолог, член Національної Психологічної Асоціації. У роботі використовую когнітивно-поведінковий підхід. Допоможу впоратися зі страхом, тривогою, депресією, заниженою самооцінкою, управлінням емоціями та іншими запитами.

Будь ласка, виберіть дату



Забули пароль?

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього

Підтвердження номера

Вам було відправлено sms з кодом підтвердження

Не отримали код?
Надіслати повторно

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності розроблена на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради (ЄС) №2016/679 від 27.04.2016 (далі – Політика) та є невід’ємною частиною Договору про надання послуг з використанням сервісу HoldYou (далі – Договір). 

Метою Політики є інформування фізичних осіб, що мають намір стати Користувачами Сервісу чи є його Користувачами, про те, збір якої саме інформації здійснюється для надання Послуг, передбачених Договором, та яким чином вона використовується. 

Якщо Ви маєте намір здійснювати користування Сервісом або вже користуєтеся ним, будь ласка, уважно ознайомтеся із даною Політикою. У разі, якщо Ви в будь-якій мірі не згодні з умовами, викладеними у цьому документі, просимо Вас утриматися від використання Сервісу. 

Факт використання Вами Сервісу є підтвердженням того, що Ви ознайомились та приймаєте умови даної Політики в повному обсязі, а також того, що Ви надали згоду на збір та обробку Ваших Персональних даних.

Умови Політики можуть бути змінені у будь-який час без персонального повідомлення кожного Користувача шляхом публікування нової редакції Політики у Сервісі із зазначенням часу набрання нею чинності. Продовження Вами використання Сервісу після набрання чинності Політикою в новій редакції свідчить про прийняття Вами нових умов в повному обсязі.

Загальні положення

Визначення термінів, що використовуються у цій Політиці, відповідає визначенням, що наведені у Договорі про надання послуг з використанням сервісу HoldYou. 

Даною Політикою визначаються: 

  - види інформації, яка збирається за допомогою Сервісу для надання Послуг за Договором;

  - цілі обробки Персональних даних, отриманих від Користувачів;

  - категорії одержувачів Персональних даних;

  - період зберігання Персональних даних;

  - права Користувачів як власників Персональних даних;

  - умови забезпечення захисту Персональних даних. 

Особою, що є відповідальною за збір та обробку Персональних даних, отриманих від Вас в результаті використання Вами Сервісу, є ФОП Бітюкова Ірина Миколаївна (номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  2 071 000 0000 030225  від 21.01.2020 р.) (далі – Адміністратор).

Просимо звернути увагу на те, що ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою посилань, розміщених на Сайті та у Мобільному застосунку та на осіб, що надають Користувачу суміжні послуги, пов’язані із Договором, зокрема послуги щодо здійснення переказів коштів з метою оплати Послуг за Договором. При переході за посиланнями, розміщеними у Сервісі, рекомендуємо ознайомлюватись з політикою щодо захисту конфіденційності та персональних даних кожного відповідного сайту.

Види інформації, яка збирається за допомогою Сервісу для надання Послуг за Договором.

Звертаємо увагу на те, що надання Послуг, передбачених Договором, не вимагає від Вас повідомлення даних чи їх сукупності, що дозволяють здійснити Вашу однозначну ідентифікацію як конкретної особи, тобто користування Сервісом може бути анонімним. 

Здійснення Вашої однозначної ідентифікації як конкретної особи є можливим у разі, якщо при використанні Сервісу Вами буде надана інформація (окремо чи в сукупності) щодо Вашого справжнього імені, ідентифікаційного номеру, даних про місцеперебування або повідомлений один чи декілька факторів, що є визначальними для Вашої фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної чи соціальної сутності. 

З метою надання Послуг засобами Сервісу запитується мінімальний обсяг інформації, необхідної виключно для ідентифікації Вас як особи, що є Користувачем Сервісу.

Інформацією, що запитується та збирається Адміністратором є:

Реєстраційна інформація - інформація, що надається Вами з метою приєднання до Договору та отримання Послуг, передбачених Договором.

До такої інформації відноситься:

  - контактний номер телефону, за яким з Вами може бути встановлено зв’язок з метою надання Послуг;

  - нікнейм, що є ім'ям, яке Ви бажаєте використовувати в Сервісі, у випадку здійснення Вами реєстрації;

  - кодове слово, за допомогою якого Вами здійснюватиметься підтвердження статусу Користувача Сервісу.   

Інші Ваші дані, що можуть бути віднесені до Персональних даних (наприклад, Ваші прізвище, ім’я, по батькові, дата та рік народження тощо), Адміністратор збирає тільки в тому випадку, якщо такі дані добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання Сервісів (наприклад, при здійсненні реєстрації Користувача у Сервісі, заповненні заявки на отримання Консультації, розміщеної на Сайті, в процесі отримання Послуг). Факт надання Вами таких даних є Вашою згодою як суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки. 

Адміністратор не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних», статті 9 регламенту Європейського парламенту і ради (ЄС) №2016/679 від 27.04.2016). 

Зазначена у попередньому абзаці інформація може оброблятися Адміністратором виключно у разі добровільного надання Вами такої інформації при наданні Послуг та у випадку надання Вами однозначної окремої згоди на її обробку для однієї чи декількох визначених цілей обробки такої інформації.

Інформація щодо використання Вами Сервісу.

Адміністратор збирає дані про статистику відвідування Сервісу. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті/у Мобільному застосунку. Така інформація може мати ознаки Персональних даних, якщо вона дозволяє ідентифікувати Вас як конкретну особу.

Інформація, що отримується Адміністратором в результаті запису Ваших телефонних розмов з Оператором та/або Психологом, що здійснюється при наданні Вам Послуг, передбачених Договором.

Отримана таким чином інформація, в тому числі Персональні дані, можуть використовуватись виключно з метою забезпечення оцінки якості обслуговування, статистики та вдосконалення якості Послуг, а також для вирішення дисциплінарних та інших питань, що стосуються працівників Адміністратора та третіх осіб, що залучаються для надання Послуг.

Цілі обробки Персональних даних

Цілями обробки отриманих від Вас Персональних даних є:

  - адміністрування Сервісу; 

  - персоналізація Сайту та Мобільного додатку Користувача, що дозволяють отримувати Послуги у Сервісі;

  - направлення рахунків, нагадувань, повідомлень та сповіщень щодо Послуг, що є предметом Договору;

  - розгляд запитів і скарг, зроблених Вами щодо роботи Сервісу;

  - відправка повідомлень по електронній пошті, за здійсненими Вами запитами;

  - оцінка якості надання Послуг;

  - оцінка використання різних функцій Сервісу;

  - підвищення функціональності Сервісу та якості надання Послуг;

  - визначення аудиторії Сервісу та статистики використання Послуг, що надаються з використанням Сервісу;

  - забезпечення безпеки Сервісу і запобігання шахрайству; 

  - статистичні та наукові цілі.

Крім того, надані Вами дані можуть використовуватися Адміністратором в маркетингових цілях відповідно до чинного законодавства України. При використанні даних Користувача для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові послуги та пропозиції, які можуть бути цікаві Користувачам), включається посилання, перейшовши за яким Користувач може відмовитися від отримання таких повідомлень в майбутньому.

Категорії одержувачів Персональних даних

Отримана від Вас інформація призначена виключно для працівників Адміністратора та осіб, що будуть залучатися Адміністратором з метою надання Послуг, передбачених Договором. Розкриття інформації третім особам буде здійснюватись виключно в обсязі та з метою, передбачених цією Політикою. 

Ваші Персональні дані можуть бути передані Адміністратором іншим особам в наступних випадках:

  - необхідності захисту прав та законних інтересів Адміністратора та/або інших осіб, що залучаються для надання Послуг, передбачених Договором;

  - для захисту від шахрайських дій, зловживань чи неправомірного використання Сервісу;

  - у випадках, передбачених законом, в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини;

  - за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані та інформацію;

  - надання Вами однозначної згоди на передачу Ваших Персональних даних третій особі.

Крім цього, отримана від Вас інформація може оброблятися Адміністратором в статистичних та наукових цілях. У такому випадку інформація може передаватися третім особам виключно у знеособленому вигляді, тобто після вилучення відомостей, які дають змогу прямо чи опосередковано ідентифікувати Вас як особу. Передача такої інформації третім особам здійснюватиметься без повідомлення Вас про факт такої передачі.

Період зберігання персональних даних

Персональні дані підлягають зберіганню протягом всього строку дії Договору. У разі розірвання Договору отримані від Вас Персональні дані будуть збережені протягом року з дати розірвання Договору.

Права Користувачів як власників Персональних даних

При наданні Вами Персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:

  - право на запит від Адміністратора доступу до Ваших Персональних даних;

  - право на виправлення будь-яких невірних Персональних даних про Вас;

  - право вимагати від Адміністратора видалення Ваших Персональних даних;

  - право на обмеження обробки та право на заперечення проти опрацювання Ваших Персональних даних, а також право на мобільність даних;

  - право на відкликання в будь-який момент Вашої згоди на опрацювання Персональних даних;

  - право на подання скарги щодо обробки Ваших Персональних даних.

Для реалізації  вказаних прав, Вам необхідно звернутись з письмовою заявою, направленою на електронну адресу: info@holdyou.net.

Якщо у Вас є скарга щодо обробки Ваших Персональних даних, Ви можете звернутися з нею до Адміністратора, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

Умови забезпечення захисту Персональних даних

Для захисту Ваших Персональних даних вживаються всі необхідні заходи від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

Ви несете відповідальність за те, щоб пароль, який використовується для доступу до Сервісу, був недоступним третіх осіб. Ми не будемо запитувати у Вас пароль (крім випадків, коли Ви входите до Особистого кабінету на Сайті та у Мобільному застосунку).

Контактна інформація

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання щодо даної Політики, Ви можете звернутись із відповідним запитом за наступною електронною адресою: info@holdyou.net.