Header logo

Авторизація

eye

Забули пароль?

Зв'язатися

Ми передзвонимо Вам в найближчий час!

Забули пароль?

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього


Створіть новий пароль

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього

eye
eye

Реєстрація

eye

Підтвердження номера

Вам було відправлено sms з кодом підтвердження

Не отримали код?
Надіслати повторно

Виберіть тип, дату та час консультації

Анжела Долженко
Анжела Долженко

Психолог, арт-терапевт, тілесний терапевт

Досвід: 23 роки.

Підходи: арт-терапія, тілесно-орієтована терапія, робота з метафоричними асоціативними картами.

Проблеми: невпевненість в собі, страхи, тривожні стани, конфлікти, пошук справи життя, кризи у сімейних відносинах, супровід процесу та наслідки розлучення.

Лілія Малашко
Лілія Малашко

Психолог-сексолог, сімейний психолог

Досвід: 15 років.

Підходи: психоаналіз, КПТ, емоційно-фокусована та емоційно-образна терапія.

Проблеми: занижена самооцінка, взаємовідносини у парі, невдоволеність життям, питання сексуального характеру, стрес, тривога, дитячо-батьківські відносини.   

Катерина Сімороз
Катерина Сімороз

Психолог, гештальт- терапевт, спеціаліст в дитячо-батьківських відносинах.

Досвід: 4 роки.

Підходи: гештальт-терапія, арт-техніки, асоціативні карти, емоційно-освітня терапія.

Проблеми: емоційна залежність, фобії, нав'язливі думки, хронічна втома, прокрастинація, відсутність сенсу життя, емоційна нестабільність, питання ідентичності.

Юлія Реутенко
Юлія Реутенко

Сімейний психолог

Досвід:  3 роки.

Підходи: регресивна терапія, системно-сімейна психотерапія з використанням трансгенераційного та системного підходів.

Проблеми: дитячі травми дорослих людей, співзалежні відносини, самознецінення, негативні взаємовідносини з батьками.

Анжеліка Скидан
Анжеліка Скидан

Психолог, сімейний психолог, КПТ консультант, психолог за методом транзактного аналізу

Досвід: 9 років.

Підходи: транзактний аналіз, когнітивно-поведінкова терапія.

Проблеми: працюю з депресією, апатією, тривогою, низькою самооцінкою, проблемах у стосунках, болем втрати та іншими особистісними проблемами.

Маргарита Зайченко
Маргарита Зайченко

Психолог - психотерапевт, сімейний та кризовий психолог

Досвід: 14 років.

Підходи: позитивна психотерапія, КПТ, емоційно-образна терапія, юнгіанскій аналіз, гештальт-терапія, психоаналітична терапія.

Проблеми: постановка та реалізація цілей, страхи, панічні атаки, почуття тривожності, конфлікти, невдоволення якістю та яскравістю життя.

Юлія Петруняк
Юлія Петруняк

КПТ- консультант, консультант з питань сексології

Досвід: 3 роки.

Підходи: КПТ, НЛП, арт-терапія, психодрама.

Проблеми: проблеми у відносинах, аб'юз, розлучення, самотність, емоційна залежність, зрада, ревнощі, емоційне вигорання, самооцінка і самореалізація, почуття провини та сорому, страхи, кризи.

Наталія Здоровцова
Наталія Здоровцова

Психолог, сімейний психолог, сексолог

Досвід: 10 років.

Підходи: психодинамічна (психоаналітично орієнтована) психотерапія.

Проблеми: індивідуальні та міжособистісні складнощі (самотність, повторювані сценарії, часті конфлікти, втрата довіри, зрада, незадоволеність у сексуальній сфері та ін.).

Олексій Видиш
Олексій Видиш

Сімейний та корпоративний психолог, медіатор, супервізор, тренер, фасилітатор

Досвід: 10 років.

Підходи: клієнто-центрований підхід, КПТ, екзистенційний аналіз, системний підхід, психодрама.

Проблеми: особистісне зростання та самореалізація, професійна діяльність,  ведення переговорів та конфлікти, взаємини у сім'ї, екзистенційні кризи.

Олена Дулова
Олена Дулова

Психолог, сімейний психолог

Досвід: 15 років.

Підходи: КПТ, гештальт-терапія, арт-терапія.

Проблеми: емоційна нестабільність, дитячо-батьківські відносини, кризові ситуації, втрати, тривожні стани, страхи, взаємини в родині, в парі, батьківство, конфлікти з оточуючими.

Ілона Яковлева
Ілона Яковлева

Сімейний психолог, гештальт-терапевт, психолог-сексолог

Досвід: 8 років

Підходи: гештальт-терапія, системна сімейна терапія, арт-терапія.

Проблеми: депресія, складнощі у відносинах з партнером, батьками, дітьми, самооцінка, проблеми з дітонародженням та створенням сім'ї, розлучення та втрата, проблеми в інтимній частині стосунків.

Валентина Мельковська
Валентина Мельковська

Практикуючий психолог, сімейний консультант, гештальт-терапевт

Досвід: 8 років.

Підходи: гештальт-терапія, арт-терапія, системна сімейна терапія.

Проблеми: занижена самооцінка, дитячі психічні травми, емоційно-залежні відносини, сепарація від батьків, емоційне вигоряння, депресії, самотність, стресові стани, страх смерті. 

Наталія Тіхонова
Наталія Тіхонова

Психолог, сімейний психолог

Досвід: 11 років.

Підходи: сімейна терапія,психоаналіз, транзактний аналіз.

Проблеми: особистістні проблеми, вигорання, депресія, хронічна втома, стосунки у парі, розлучення, проблеми з успіхом, мотивація, розлад харчової поведінки та інше.

Ольга Басіста
Ольга Басіста

Психолог-сексолог, гештальт-терапевт

Досвід: 9 років.

Підходи: гештальт-терапія, позитивна психотерапія, сексологія.

Проблеми: сексуальність, психологічна чи емоційна залежність, гнів, образа, самотність, сором себе і своїх почуттів, самооцінка, тривога, страхи, панічні атаки, проблеми в стосунках, пошук мотивації.

Іван Гуртовий
Іван Гуртовий

Психолог-психотерапевт, сімейний психолог

Досвід: 11 років

Підходи: КПТ, арт-терапія, символдрама та мультимодальний підхід.

Проблеми: насилля та тиск, негативні та нав'язливі думки, ПА, втрата близької людини, ПТСР, РПП, тривожні та депресивні стани, апатія, почуття провини, проблеми у взаємовідносинах.

Ольга Прибильська
Ольга Прибильська

Психолог-консультант

Досвiд: 7 рокiв.

Пiдходи: кататимно-iммагiнативна психотерапiя (символдрама) и арт-терапiя.

Проблеми: труднощi у вiдносинах пари, сiм'ї, пошуки себу, проблеми с самооцiнкою, втрата, страхи и фобiї. Формування планiв життя, кар'єру та постановка цiлей.

Ольга Морозова
Ольга Морозова

Практичний психолог

Досвід: 10 років

Підходи: аналітична психологія, арт-терапія, транзактний аналіз, тілесно-орієнтовна терапія.

Проблеми: кризові стани, ПТСР, гендерно-зумовлене насильство (зокрема домашнє). Буду корисна в роботі з тривожністю, депресивними станами, вигоранням та самооцінкою.

Ірина Пікущенко
Ірина Пікущенко

Системний сімейний терапевт

Досвід: 15 років.

Підходи: сімейна терапія, гештальт-підхід, розстановки. 

Проблеми: сім'я та взаємини в ній, внутрішньоособистісні конфлікти та проблеми у комунікації зі світом, вибір професії та пошук власного шляху, відносини чоловіка та жінки.

Ірина Філенко
Ірина Філенко

Дитячий, підлітковий, сімейний психолог

Досвід: 9 років.

Підходи:сімейна терапія, арт-терапія, методи та техніки з опорою на сильні сторони клієнта.

Проблеми: стосунки з дитиною, конфліктні ситуації у сім'ї , підліткова криза, відчуженість та агресія підлітків, гендерні особливості зростання, ресурс на батьківство.

Анна Булатова
Анна Булатова

Психолог, гештальт-терапевт

Досвід: 10 років.

Підходи: гештальт-терапія, транзактний аналіз, МАК, арт-терапія, логотерапія.

Проблеми: конфлікти у відносинах, самооцінка, кризи, дитячі травми, вікові кризи,проживання розлук, невпевненість у собі, адаптація до життя в іншій країні.

Марія Кісілевич
Марія Кісілевич

КПТ-консультант, коуч, дитячий психолог

Досвід:  15 років.

Підходи: КПТ, арт-терапія, дитяча психологія.

Проблеми: Проблеми у стосунках з дітьми, питання виховання та розвитку дітей, адаптаційний період дитини ( садочок, школа), тривожність, страхи, негативні переконання, панічні атаки, енурез, злість.

Людмила Дмитренко
Людмила Дмитренко

Психосоматолог, сімейний психолог, психолог-консультант.

Досвід: 5 років.

Підходи: особистісне консультування, транзактний аналіз, психосоматика, когнітивний підхід.

Проблеми: внутрішньосімейні конфлікти, пригніченість, тривога, негативні емоції, низька самооцінка, аб’юзивні відносини, взаємодія із зовнішнім та внутрішнім світом.

Ольга Подвальна
Ольга Подвальна

Дипломований психолог, експерт по сну

Досвід: 10 років.

Підходи: клієнт-центрована психотерапія, когнітивно-поведінкова психотерапія.

Проблеми: проблеми сну, домашнє насилля і абьюзивні відносини, проблеми у стосунках, тривога, апатія, добре оріентуюся в унікальному контексті з яким стикаються LGBTQ+ люди.

Світлана Назірова
Світлана Назірова

Психолог, гештальт-консультант

Досвід: 3 роки.

Підходи: гештальт-терапія, коучинг, арт-терапія, МАК.

Проблеми: кризи у відносинах (зради, тривожність, уразливість, ревнощі, контроль, панічні атаки), проблеми жіночого самопрояву,  пошук ресурсу, проблеми самооцінки та емоцій. 

Дар'я Зозуля
Дар'я Зозуля

Системний сімейний психолог, дитячий/підлітковий психолог

Досвід: 8 років.

Підходи: гештальт-терапія, психоаналіз, психодрама, арт-терапія.

Проблеми: батьківські сценарії у дітей, конфлікти з підлітками, проблеми в навчанні дитини, буллінг, тривога, панічні атаки, самотність, робота зі страхами, проблеми у стосунках.

Роксоляна Вовк
Роксоляна Вовк

КПТ – консультант, гештальт-консультант

Досвід: 5 років.

Підходи: когнітивно-поведінкова та гештальт терапія.

Проблеми: тривожний, депресивний, панічний стани, невпевненість, страх взаємодії зі світом, труднощі у відносинах з близькими, травматичний досвід, складність прийняти рішення, невпевненість у собі.

Юлія Донцова
Юлія Донцова

Психолог аналітичного напрямку

Досвід: 4 роки.

Підходи: аналітичний напрямок, інтегративний підхід.

Проблеми: співзалежні відносини, проживання етапів змін (звільнення, розлучення, переїзд), дитячо-батьківські відносини, комунікація у парі, тривожність, страхи, внутрішній дисбаланс.

Вікторія Антонова
Вікторія Антонова

Психолог-травматерапевт, КПТ-консультант

Досвід:  15 років

Підходи: транзактний аналіз, терапія СЕТА (підхід когнітивно-поведінкової терапії).

Проблеми: панічні атаки, стрес, вигорання, втрата сенсів, самосприйняття, батьківство та відносини з дитиною, розрив відносин, дитячі психотравми, нав'язливі думки та спогади

Катерина Астахова
Катерина Астахова

Сімейний психолог, підлітковий психолог

Досвід: 7 років.

Підходи:  психодинаміка,  робота з дітьми/підлітками та сім’ями, арт-терапія.

Проблеми: дитячо-батьківські відносини, конфлікти, профорієнтація, самооцінка, тривожність, психосоматика, самоусвідомлення.

Гліб Федоров
Гліб Федоров

Психолог-консультант

Досвід:  5 років

Підходи: когнітивно-поведінкова терапія, гештальт-терапія та схема-терапія.

Проблеми: особистісні конфлікти, негативні переконання, а також депресивні та тривожні розлади легкого та помірного ступеня. Пошук гармонії та особистісний ріст.

Ольга Бєлєва
Ольга Бєлєва

Психолог, сімейний психотерапевт

Досвід: 4 роки

Підходи: Системна сімейна терапія, клієнт-центрована терапія, когнітивно-поведінкова терапія.

Проблеми: тривожність, емоційні зриви на близьких,емоційна пригніченість чи апатія, відносини у парі/з дітьми/з батьками, проблеми самотності, вихід із відносин.

Каріна Дударєва
Каріна Дударєва

Арттерапевт, дитячий та сімейний психолог

Досвід: 4 роки

Підходи: арт-терапія, тілесна терапія, призова терапія, КПТ, дитяча психологія.

Проблеми: поведінка дітей, страхи, невпевненість, труднощі у спілкуванні, неврози, мотивація. У дорослих: низька самооцінка, проживання криз, негативні переконання, травми розвитку.

Марія Янчук
Марія Янчук

Психолог-консультант, сімейний психолог

Досвід: 8 років.

Підходи: транзактний аналіз, метод психологічного аналізу, нейропсихологічні техніки, арт-терапія.

Проблеми: конструктивна комунікація, дитячо-батьківські проблеми, підвищена/знижена емоційність, проблеми вибору, невпевненість у собі, проблеми ЛГБТК+ .

Аліна Сазонова
Аліна Сазонова

Психолог-психотерапевт

Досвід:  6 років.

Підходи: гештальт-терапія, арт-терапія, інтегративний підхід, НЛП.

Проблеми: невдоволеність життям, невпевненість та нерішучість, низька самоповага, самотність, нелюбов до своєї роботи та стилю життя, самореалізація, проблеми у романтичних стосунках.

Юлія Якуніна
Юлія Якуніна

Сімейний консультант, підлітковий психолог

Досвід: 10 років.

Підходи: позитивна психотерапія, казкотерапія, медитативні техніки.

Проблеми: ситуації конфлікту (у тому числі через фінансовий аспект), зради, розлучення, страх смерті, гнів, образа, почуття провини, самотність, проблеми представників ЛГБТ.

Севастьянова Тетяна
Севастьянова Тетяна

Психолог, сімейний психотерапевт

Досвід: 20 років.

Підходи: гештальт-терапія, системна сімейна терапія, арт-терапія.

Проблеми: кризи, співзалежні стосунки, конфлікти, горе і втрата, тривожні і депресивні стани, низька самооцінка та невпевненість у собі.

Мороз Олеся
Мороз Олеся

Психолог-психотерапевт, сексолог, гештальт-консультант

Досвід: 13 років.

Підходи: КПТ, символдрама, арт-терапія, гештальт-підхід.

Проблеми: сексологічні проблеми, робота з травматичним досвідом, депресія, апатія, самоушкоджуюча поведінка, пошук себе.

Пруднік Світлана
Пруднік Світлана

Практичний підлітковий психолог, сімейний психолог

Досвід: 20 років.

Підходи: консультант у методі позитивна психотерапія, гештальт-підхід, сімейна терапія.

Проблеми: страхи,сумніви, відсутність розуміння себе та власних бажань, проблеми у стосунках, проблеми у поведінці підлітків.

Сарапіна Людмила
Сарапіна Людмила

Сімейний психолог, дитячий та підлітковий психолог, коуч

Досвід: 20 років.

Підходи: позитивна психотерапія, тілесно-орієнтована терапія, арт-терапія, дитяча ігрова психотерапія, травмотерапія.

Проблеми: тривожність, нервові зриви, проблеми у стосунках: з дітьми, партнерами, родиною, депресія, травматичний досвід, самоприйняття.

Салтикова Ірина
Салтикова Ірина

Практичний психолог

Досвід: 15 років.

Підходи: психодіагностика, психокорекція, психопросвіта, розвиткова робота, консультації для батьків та дітей. 

Проблеми: організація розвиткового простору для “особливої” дитини, підтримка батьків дитини з особливими потребами, робота з дітьми та підлітками з поведінковими проблемами, депресією, страхами.

Дикий Михайло
Дикий Михайло

Психолог, психотерапевт, коучер

Досвід: 12 років.

Підходи: позитивна психотерапія, терапія прийняття та відповідальності, ДПДГ (EMDR), когнітивно-образна терапія, коучинг.

Проблеми: допоможу позбутися тривожності, страхів, низької самооцінки, налагодити стосунки з близькими/на роботі, пережити втрату, зцілити травми.

Катеруша Ганна
Катеруша Ганна

Військовий психолог, сімейний та підлітковий психолог

Досвід: 10 років

Підходи: гештальт терапія, проєктивні методи, військова психологія. 

Проблеми: адаптація військовослужбовців, що приймали та приймають участь у бойових діях, ПТСР у дорослих та дітей, 
труднощі у сімейних взаємовідносинах, тривожність, депресивні стани.

Жук Максим
Жук Максим

Психоаналітик, психотерапевт

Досвід: 7 років.

Підходи: психоаналітична терапія.

Проблеми: стосунки та кризові моменти у відносинах. Страхи, фобії, панічні атаки, апатія, невдоволення собою та/або життям, сексологічні проблеми, психосоматичні захворювання, самопізнання.

Количева Тетяна
Количева Тетяна

Кризовий психолог, сімейний психолог, підлітковий психолог

Досвід: 20 років

Підходи: гештальт-метод, методи когнітивно-поведінкової та інтегративної психології, арт-методи.

Проблеми: особистісного самовизначення, екзистенційні  та міжособистістісні проблеми, міжособистісні та внутрішньоособистісні конфлікти,  розібратися у  кризових станах, та визначитися з власним запитом. 

Яна Валіахметова
Яна Валіахметова

Психолог-консультант у методі КПТ

Досвід: 4 роки.

Підходи: когнітивно-поведінкова терапія (КПТ).

Проблеми: проблеми в сім'ї, з партнером, чи дітьми, тривожність, стрес, депресія, почуття образи, злості, жалю, самотності, неповноцінності, паніка і нав'язливі думки.

Валентина Шост
Валентина Шост

Психолог, консультант у методі позитивної психотерапії

Досвід: 5 років.

Підходи: психоаналіз, коучинг, символдрама і позитивна психотерапія.

Проблеми: аеро- та інші фобії, внутрішня дисгармонія, відносини з оточуючими, тривога, пошук себе, самореалізація, страх публічності, негативні переживання.

Амина Каримова
Амина Каримова

Психолог-консультант

Досвид: 6 лет.

Подходы: КПТ, гештальт-терапия, арт-терапия.

Проблемы: эмоциональная нестабильность, детско-родительские отношения, кризисные ситуации, потери, тревожные состояния, страхи, отношения в семье, в паре, отцовство, конфликты с окружающими, внутренние конфликты.

Марія Собко
Марія Собко

Психолог-консультант

Досвід: 5 років.

Підходи: сімейна системна психотерапія.

Проблеми: труднощі у відносинах із партнером, сім'єю і, насамперед, із собою, внутрішня опора, тривоги, пошук work-life balance, робота з установками та життєвим сценарієм, емоційне вигорання.

Будь ласка, виберіть дату



Забули пароль?

Ваш новий пароль повинен відрізнятися від попереднього

Підтвердження номера

Вам було відправлено sms з кодом підтвердження

Не отримали код?
Надіслати повторно

Політика конфіденційності

Дана Політика конфіденційності розроблена на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради (ЄС) №2016/679 від 27.04.2016 (далі – Політика) та є невід’ємною частиною Договору про надання послуг з використанням сервісу HoldYou (далі – Договір). 

Метою Політики є інформування фізичних осіб, що мають намір стати Користувачами Сервісу чи є його Користувачами, про те, збір якої саме інформації здійснюється для надання Послуг, передбачених Договором, та яким чином вона використовується. 

Якщо Ви маєте намір здійснювати користування Сервісом або вже користуєтеся ним, будь ласка, уважно ознайомтеся із даною Політикою. У разі, якщо Ви в будь-якій мірі не згодні з умовами, викладеними у цьому документі, просимо Вас утриматися від використання Сервісу. 

Факт використання Вами Сервісу є підтвердженням того, що Ви ознайомились та приймаєте умови даної Політики в повному обсязі, а також того, що Ви надали згоду на збір та обробку Ваших Персональних даних.

Умови Політики можуть бути змінені у будь-який час без персонального повідомлення кожного Користувача шляхом публікування нової редакції Політики у Сервісі із зазначенням часу набрання нею чинності. Продовження Вами використання Сервісу після набрання чинності Політикою в новій редакції свідчить про прийняття Вами нових умов в повному обсязі.

Загальні положення

Визначення термінів, що використовуються у цій Політиці, відповідає визначенням, що наведені у Договорі про надання послуг з використанням сервісу HoldYou. 

Даною Політикою визначаються: 

  - види інформації, яка збирається за допомогою Сервісу для надання Послуг за Договором;

  - цілі обробки Персональних даних, отриманих від Користувачів;

  - категорії одержувачів Персональних даних;

  - період зберігання Персональних даних;

  - права Користувачів як власників Персональних даних;

  - умови забезпечення захисту Персональних даних. 

Особою, що є відповідальною за збір та обробку Персональних даних, отриманих від Вас в результаті використання Вами Сервісу, є ФОП Бітюкова Ірина Миколаївна (номер запису в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань  2 071 000 0000 030225  від 21.01.2020 р.) (далі – Адміністратор).

Просимо звернути увагу на те, що ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою посилань, розміщених на Сайті та у Мобільному застосунку та на осіб, що надають Користувачу суміжні послуги, пов’язані із Договором, зокрема послуги щодо здійснення переказів коштів з метою оплати Послуг за Договором. При переході за посиланнями, розміщеними у Сервісі, рекомендуємо ознайомлюватись з політикою щодо захисту конфіденційності та персональних даних кожного відповідного сайту.

Види інформації, яка збирається за допомогою Сервісу для надання Послуг за Договором.

Звертаємо увагу на те, що надання Послуг, передбачених Договором, не вимагає від Вас повідомлення даних чи їх сукупності, що дозволяють здійснити Вашу однозначну ідентифікацію як конкретної особи, тобто користування Сервісом може бути анонімним. 

Здійснення Вашої однозначної ідентифікації як конкретної особи є можливим у разі, якщо при використанні Сервісу Вами буде надана інформація (окремо чи в сукупності) щодо Вашого справжнього імені, ідентифікаційного номеру, даних про місцеперебування або повідомлений один чи декілька факторів, що є визначальними для Вашої фізичної, фізіологічної, генетичної, розумової, економічної, культурної чи соціальної сутності. 

З метою надання Послуг засобами Сервісу запитується мінімальний обсяг інформації, необхідної виключно для ідентифікації Вас як особи, що є Користувачем Сервісу.

Інформацією, що запитується та збирається Адміністратором є:

Реєстраційна інформація - інформація, що надається Вами з метою приєднання до Договору та отримання Послуг, передбачених Договором.

До такої інформації відноситься:

  - контактний номер телефону, за яким з Вами може бути встановлено зв’язок з метою надання Послуг;

  - нікнейм, що є ім'ям, яке Ви бажаєте використовувати в Сервісі, у випадку здійснення Вами реєстрації;

  - кодове слово, за допомогою якого Вами здійснюватиметься підтвердження статусу Користувача Сервісу.   

Інші Ваші дані, що можуть бути віднесені до Персональних даних (наприклад, Ваші прізвище, ім’я, по батькові, дата та рік народження тощо), Адміністратор збирає тільки в тому випадку, якщо такі дані добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання Сервісів (наприклад, при здійсненні реєстрації Користувача у Сервісі, заповненні заявки на отримання Консультації, розміщеної на Сайті, в процесі отримання Послуг). Факт надання Вами таких даних є Вашою згодою як суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки. 

Адміністратор не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних», статті 9 регламенту Європейського парламенту і ради (ЄС) №2016/679 від 27.04.2016). 

Зазначена у попередньому абзаці інформація може оброблятися Адміністратором виключно у разі добровільного надання Вами такої інформації при наданні Послуг та у випадку надання Вами однозначної окремої згоди на її обробку для однієї чи декількох визначених цілей обробки такої інформації.

Інформація щодо використання Вами Сервісу.

Адміністратор збирає дані про статистику відвідування Сервісу. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті/у Мобільному застосунку. Така інформація може мати ознаки Персональних даних, якщо вона дозволяє ідентифікувати Вас як конкретну особу.

Інформація, що отримується Адміністратором в результаті запису Ваших телефонних розмов з Оператором та/або Психологом, що здійснюється при наданні Вам Послуг, передбачених Договором.

Отримана таким чином інформація, в тому числі Персональні дані, можуть використовуватись виключно з метою забезпечення оцінки якості обслуговування, статистики та вдосконалення якості Послуг, а також для вирішення дисциплінарних та інших питань, що стосуються працівників Адміністратора та третіх осіб, що залучаються для надання Послуг.

Цілі обробки Персональних даних

Цілями обробки отриманих від Вас Персональних даних є:

  - адміністрування Сервісу; 

  - персоналізація Сайту та Мобільного додатку Користувача, що дозволяють отримувати Послуги у Сервісі;

  - направлення рахунків, нагадувань, повідомлень та сповіщень щодо Послуг, що є предметом Договору;

  - розгляд запитів і скарг, зроблених Вами щодо роботи Сервісу;

  - відправка повідомлень по електронній пошті, за здійсненими Вами запитами;

  - оцінка якості надання Послуг;

  - оцінка використання різних функцій Сервісу;

  - підвищення функціональності Сервісу та якості надання Послуг;

  - визначення аудиторії Сервісу та статистики використання Послуг, що надаються з використанням Сервісу;

  - забезпечення безпеки Сервісу і запобігання шахрайству; 

  - статистичні та наукові цілі.

Крім того, надані Вами дані можуть використовуватися Адміністратором в маркетингових цілях відповідно до чинного законодавства України. При використанні даних Користувача для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові послуги та пропозиції, які можуть бути цікаві Користувачам), включається посилання, перейшовши за яким Користувач може відмовитися від отримання таких повідомлень в майбутньому.

Категорії одержувачів Персональних даних

Отримана від Вас інформація призначена виключно для працівників Адміністратора та осіб, що будуть залучатися Адміністратором з метою надання Послуг, передбачених Договором. Розкриття інформації третім особам буде здійснюватись виключно в обсязі та з метою, передбачених цією Політикою. 

Ваші Персональні дані можуть бути передані Адміністратором іншим особам в наступних випадках:

  - необхідності захисту прав та законних інтересів Адміністратора та/або інших осіб, що залучаються для надання Послуг, передбачених Договором;

  - для захисту від шахрайських дій, зловживань чи неправомірного використання Сервісу;

  - у випадках, передбачених законом, в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини;

  - за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані та інформацію;

  - надання Вами однозначної згоди на передачу Ваших Персональних даних третій особі.

Крім цього, отримана від Вас інформація може оброблятися Адміністратором в статистичних та наукових цілях. У такому випадку інформація може передаватися третім особам виключно у знеособленому вигляді, тобто після вилучення відомостей, які дають змогу прямо чи опосередковано ідентифікувати Вас як особу. Передача такої інформації третім особам здійснюватиметься без повідомлення Вас про факт такої передачі.

Період зберігання персональних даних

Персональні дані підлягають зберіганню протягом всього строку дії Договору. У разі розірвання Договору отримані від Вас Персональні дані будуть збережені протягом року з дати розірвання Договору.

Права Користувачів як власників Персональних даних

При наданні Вами Персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:

  - право на запит від Адміністратора доступу до Ваших Персональних даних;

  - право на виправлення будь-яких невірних Персональних даних про Вас;

  - право вимагати від Адміністратора видалення Ваших Персональних даних;

  - право на обмеження обробки та право на заперечення проти опрацювання Ваших Персональних даних, а також право на мобільність даних;

  - право на відкликання в будь-який момент Вашої згоди на опрацювання Персональних даних;

  - право на подання скарги щодо обробки Ваших Персональних даних.

Для реалізації  вказаних прав, Вам необхідно звернутись з письмовою заявою, направленою на електронну адресу: [email protected]

Якщо у Вас є скарга щодо обробки Ваших Персональних даних, Ви можете звернутися з нею до Адміністратора, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду.

Умови забезпечення захисту Персональних даних

Для захисту Ваших Персональних даних вживаються всі необхідні заходи від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.

Ви несете відповідальність за те, щоб пароль, який використовується для доступу до Сервісу, був недоступним третіх осіб. Ми не будемо запитувати у Вас пароль (крім випадків, коли Ви входите до Особистого кабінету на Сайті та у Мобільному застосунку).

Контактна інформація

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання щодо даної Політики, Ви можете звернутись із відповідним запитом за наступною електронною адресою: [email protected]