психолог онлайн

Підготовка дитини до школи в НoldYou

14.11.2023
Підготовка дитини до школи в НoldYou

Перехід у новий шкільний вік завжди є стресом для маляти, яке недостатньо готове до цих змін. Ми можемо не помічати цього, однак коли дитина йде у перший клас вона стикається з багатьма труднощами, як от адаптація, зміна звичного режиму дня, нові розумові навантаження. Все це впливає на психіку дитини й вводить її у певний стан стресу. Тому підготовка до школи є дуже важливою. Вона допоможе дитині швидше пристосуватись до нового, “навчитись вчитись” та взаємодіяти з великою кількістю дітей та вчителем. Але це далеко не всі переваги підготовки до школи, тому в цій статті детально розповімо про процес та цінність дошкільної підготовки в HoldYou.

Важливі переваги професійної дошкільної підготовки.

Професійна дошкільна підготовка дає можливість дітям опанувати нові знання та навички, що в подальшому допоможуть якісно засвоювати шкільний матеріал, не відчувати невпевненості серед інших дітей, вміти відповідати на питання та усвідомлювати значення інформації, яку подає вчитель. Такого чудового результату можливо досягти завдяки роботі зі спеціалістом, що враховує психологічні та інтелектуальні особливості, підбирає матеріал та вправи, які найкраще підійдуть для рівня знань дитини. Крім того, спеціаліст працює з особистісними аспектами: допомагає розвинути впевнене мовлення, уважність, вміння комунікувати. Але навіть це – не головне. Основна причина поганих результатів у школі, на думку психологів, відсутність залученості та інтересу до навчання у дітей. Дошкільна підготовка HoldYou має за мету зародити цікавіть до знань та розуміння цінності навчання у вашого маляти. Саме на основі цієї цікавості в подальшому дитина зможе самостійно вчитись, мати бажання пізнавати нову інформацію та здобувати навички.

Що чекає на дитину та батьків у HoldYou?

1. Групи складаються з 6 діток максимум, що дозволяє спеціалісту приділяти якнайбільше уваги кожній дитині. 

2. Важливою складовою також є стабільність занять, що проходять двічі на тиждень. Це дозволяє дітям не надто втомлюватись, але й не забувати засвоєні навички.

3. Діти займаються у цікавій формі гри-навчання. Проводять експерименти та досліди, в процесі гри формують базове математичне розуміння. Різноманітні вправи допомагають розвивати логічне мислення, короткострокову та довгострокову пам’ять. У комфортному темпі діти навчаються буквам, читанню, готують рученята до письма. 

4. Спеціаліст працює над розвитком творчості та креативності дітей: ліпки, аплікації, орігамі, малювання. Крім того, формується етика мовлення та вміння пояснювати свою думку.


Все відбувається невимушено та підтримуюче. У такій цікавій атмосфері навчання перетворюється на захопливий процес, що приносить задоволення і дітям, і батькам, які слідкують за результатами своєї малечі.

Долучаючи свою дитину до групи дошкільної підготовки HoldYou батьки можуть не хвилюватись за її близьке шкільне майбутнє. З професійним супроводом дітки розвиваються якісно та швидко, показуючи результати вже після перших занять. Така робота дозволяє зменшити навантаження на психіку та мозок дитини, адже весь процес побудовано на основі гри та зацікавлення. Таким чином дитина, фактично розважаючись, формує нові нейронні зв'язки, плавно додає до своїх знань щось нове та формує нові навички, не перенавантажуючись.